Nuffnang

Followers

Two Become One

Daisypath Anniversary tickers

Friday, February 26, 2010

hujung minggu adalah waktu paling bagus untuk bercuti???

since dah takde sangat isu yang nak di bangkitkan dalam blog ni.
let me update a few date, yang baru i perasan..
every week penuh dengan percutian tak terancang.


start from this week ok.


yang dah lepas macam cameron/kuantan and so on tu..let go..ahaha.


27.2.2010 ~ MELAKA.

6.3.2010 ~ PORT DICKSON ( goin wit my bro to Tiara Beach Resort)

13.3.2010 ~ Familiy Holiday @ Genting Theme park ( 1 night stay)

19.3.2010 ~ Pulau Perhentian ( havoc bersama OCBC team : Enaz,Affa,Hafizul)

22.3.2010 ~ Penang here i come.( actually nak attend kenduri kawin orang hihi)

24.4.2010 ~ Penang again with my GFF ( Mel,Murni and djurina) tak sabar..haha

1.5.2010 ~ Singapore ( again with my GFF)

20.5.2010 ~ Sarawak ( i love kek lapis ,aha going with Miza and the sister)

6.6.2010 ~ Kelantan ( with djurina)

11.6.2010 ~ langkawi ( with Miza, kak nad, Qila)

10.7.2010 ~ Penang with miza and the sister ( again lol)

6.10.2010 ~ Family Trip to Penang ( 4 kali okehh g penang tahun ni)

8.11.2010 ~ Phuket/Krabi ( harus lahhh aktiviti pantai dengan OCBC team member ahakss)




okeh sekian untuk jangka masa ini.
all flight ticket are confirmed since i already booked sejak last year..haha..
and it was actually fun bile boleh booked ticket sampai 6 terus..sbb this year i mmg cadang2 cuti malaysia je.
generate sikit duit kat malaysia ni.



for singapore trip je, i choose early may instead of hujung bulan, tapi semuanya bergantung pada my GFF ..harussss..itu pun ada trip yg i cancel macam K.Kinabalu coz bertembung dengan Ainul.



so we choose to go kelantan..hihi..im going with djurina again.ouh maybe..jangan dia tak jadi sudah !! sebab we love makan. bercuti sebab nak makan je bolehhh???








* trip jakarta/bandung dengan maksom i tunda sebab, i dah terlampau banyak percutian this year..sabo ye mak.
akan anakanda mu ini tunaikan walauuuuuuuuuuuuuu lambat sedikit.

6 comments:

JaJa'Z said...

wah!!!!! giler punya vacation..tiap2 bulan ada...caya lah....

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

percayalah kakak ku..hihi

pinkcouture said...

Betul punye cuti2 m'sia ni...selamat "berjimba" hehehehe....

Uncle Lee said...

Hi Lady, can see you a very practical young woman....
You have fun, keep well and keep a song in your heart. Best regards, Lee.

Haizales said...

wow...beshnyer dapat g jalan...nak ekot... ;p

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

uncle lee: tq..