Nuffnang

Followers

Two Become One

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, June 6, 2015

Assalamualaikum Baby LUTH FAIREL



Bismillah, 

Alhamdulillah, saya dah selamat melahirkan Baby Boy pd 18/5/15 - Isnin at 5.33pm di DEMC, Shah Alam. Nama baby saya : Luth Fairel 


My Baby LF , Ikot muka nenek (my mom) sangat masa ni,

Pengalaman bersalin etc, macam malas nak cerita, sebab macam dalam keadaan tergesa-gesa lepas leaking pagi isnin tu. very the drama. Sepatutnya deliver baby Csect pd 19/5/15 - Planning due tu Placenta Previa & GBS Prob. Sekali dah leaking terus je kene belah dan-dan tu jugak, padahal datang nak check-in. hewhew, apapon Alhamdulillah semua dah selamat. Syukur =)

Tapi sebab ada masalah sikit, lepas deliver baby masuk NICU. Bermulalah DRAMA airmata aku tiap-tiap hari. Jumpa orang pon aku taknak. Even now at 19days of confinement pon aku baru nak adapt kan? dengan dunia baru gitew. So ambil masa sikit, Tak sedia jugak nak terima tetamu. dengan tahan sakit lagi. Siang lah masa aku nak berehat. hehe. Berkampung kat demc tu 3h2m, so kawan2 semua dah datang hospital nak tengok baby, Tp baby ade prob dengan pernafasan T_T, Dugaan sangat. Tapi sekarang Luth dah balik lepas 1 mgu di hosp. Alahmdulillah.

Nanti ada masa iols story lagi. Till Then...



btw Luth dah ade kawan ! Amy dah selamat bersalin semalam. Yeay. 2 boy + 1 gurl (zarra - uya) dah anak kami. Alhamdulillah


Vacation mood on start from Dec 2015. LOL













7 comments:

Nurhayati said...

Alhamdulillah.. semuanya selamat. berbaloi rasakan. yang penting skand dah dapat cahaya mata, syukur. selamat berpantang. insyaAllah kakyati datang jenguk.. suka dtg lewat dekat nak habis pantang. bagi mummy dah kuat and tenang sket hehehe

hana yoriee said...

Huhu.. Terbayang sakit lps bersalin czer dulu. Slowly insyaAllah bila dh recover nnt semua akan jadi mudah. Amy dh bersalin?? Awal jgk ya dia bersalin? Apa pun alhamdulillah semua selamat 😁

Chekgu Azrine said...

Tahniah!!!
Comelnya bb luth

nurulfarehah said...

salam. sedap nme bby, makna fairel ape ye? bkenan la pulak. :)

Renee Meow said...

OMG so cuteeeeeeee... :)

Renee Meow said...

OMG so cuteeeeeeee... :)

KNY said...

Alhamdulillah.. Congrats Linda.. Sedap nama baby.. Semoga Luth jadi anak soleh..