Nuffnang

Followers

Two Become One

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, October 29, 2009

SARAWAK ~ part akhir..horeeeyyy nak balik dah !

korang layan je lah gambar yg ade..
tak larat nak buat entry vacation ni tau ( mcm ade yg baca) ahakkksss..


sumpah penat, lagi2 kalau cite tu dah basi..
kalau tau, masa kat sana aku heret sekali laptop..

senang..






dah nak balik baru tehegeh2 nak capture menda alah ni..
motifff aku letak???
lu pikirlah sendiri..muahahha





ok sarawak 6.12am..morning ok....ko tgk dia punye pagi..
kami dah bersiap2 masa ni tau..hihi





ok ready to go..our check out time is on 10am.
gile pagi..
ape2 lah TUNE HOTEL oiii..




my menu for lunch : nasi goreng seafoood.
memangggggggggg sedap.. dan berbaloi2..
i love to eat at NIBONG...makanan dia sume sedap..siyes babe..

kat kuching menu aku mmg nasi..pehal tah..ahaha..





ok amik masa jalan2 lagi sekitar kuching..shopping last minute lah.



see, time ni pon jadik..kompemmmm !!! dah takde keje dah ni..





dah takde keje sgt..meh kita beraya kejap kat DAYANG SALHAH - again...lol
malu kottt....orang kedai tu siap kenal muka kami..


ha time ni kalu dah di sua kamera..laju je bergambar kan?
barulah nak complete ber-4..
cube kalau aku tak tebalkan muka tego brother tu???
ada korang nak tepek muka ber-4 dlm ni???
terang2 nanti kurang soranglah apelah..cehh nak mintak tlg abng tangkap kan pon..
maluuuuuuuuuuuuu !!!!
wadehekkk..
mujo muka aku yg tebal ni , tak kesah nk cakap..
ade aku kesahhh???



sikit pon tak hokeyyyy !





kan aku dah kata sesi beraya..
masuk2 je..terus g ruang tamu nih..
sila fokus pada objek bewarna ye..
ahahahahhahahahahaha ~
erkkk, air ade bang..haus la tekak ni..
makan kuih dah banyak, air mana??



ok lps tu sempat tgk wayang ni..tak bolehh belahh ok..
tgk PAPADOM ~
weee, aku tgk cite ni untuk kali ke-2..
5min terawal, still layan..
masuk 20 min aku dah makin turun..ahaha
last2..aku turun terus duduk..then tido dgn nyenyak..wakaka...
then time ending tu kan..
time liyana jasmay show dia punye projek akhir dia: video psl PAPA SAADOM tu?
aku bangun..and terus menangis...bolehhhhh???





lps dah berwayangs egala..and dah pon buat wayang..teeetttt..
kami berjalan lagi..jalan selagi boleh jalan..
dan mmg jalan kaki pon tau.
panasss..
letihhhh....
haussss...
ohhhh tidak !!



india street..
aku tapaham ape yg india nye...
semua peniaga cine je..
ehehehe jgn marah org sarawakk..ahaha





layan jelahhhhh ~




pastu before balik..kawan mas si faizal..eh lupa nama la..wakaka..
bawak kami makan kat SINGAPORE CHICKEN RICE..
weeee ~ sodap..sebijik mcm TCR.

dun ever ask, apehal kami dok ketawa bagai nak rak..
anggap je sesi perasmian restoran sedang berlaku...muahaha.




ready to fly back..
uwaaaa..i miss sarawak already...
and we reach KL at 10.30..


korang nak tengok pasangan SEHATI BERDANSA MUSIM KE-5 tak??
jeng jeng jeng .....
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=


pasangan petama : mastura dan hafiz..




pasangan ke -2 : miza dan kam (chot).
ahahaha..
exclusive di blog ini sahaja..
sekian ~




da sampai..


















2 comments:

omey83 said...

pas ni ke manaaa lindaa??

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

omey: latest on jan ke jakarta..hihi