Nuffnang

Followers

Two Become One

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, February 10, 2010

Cameron Highlands ! 06.02.2010

  Pergi cameron sebab ni je -___-

=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=


A STRAWBERRY CHOC...


my favourite ever..i makan sampai nak muntah balik hokeyyy !! siyes, the 1st benda yang masuk perut pagi tu is STRAWBERRY..hahaha.









AND OF COURSE BECAUSE OF THIS
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=




FLOWER !!!
fine i memang minah bunga..












































odw nak balik, minum teh panas sambil menghadap ladang TEH !! serious i like it, and masa ni, kabus dah naik dah tau..feeling2 sejuk lak kat situ..







* this week kami akan ke TELUK CEMPEDAK..bercuti sakan aku ni haaa, abes tiap minggu aku sesak.
before fly back to Jakarta with my beloved maksom and abang ku..hehe.
after that ke Sarawak again...tak sabar nak makan MEE KOLOK !!!! kat restoran NIBONG.












6 comments:

pinkcouture said...

wah!!!feling2 sambil minum tea.walla!!!dah lamanya x ke cameron highland, akak miss nak makan strawberry kering.masam2 manis tp sedap...

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

ouh yg tu linda tak beli..hihi..
heaven kan strawberry kat sana..bersepah..kat pasar dia lelong rm10 = 8 peket..

Nurhayati said...

ala nak strawberry gak huhuhu

Norr said...

Salam -

Dek - wah begitu bayak bunga...boleh buat mandi bunga gittew..huhuhuh..

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

kak yat: jum kita naik came jum

kak norr: kelasss kan?? buat mandi bunga sng dpt jodoh..hehe

missgee said...

Bahagianya..
Layan bercuti2 sakan..
jeles.jeles..jeles..
heheehe