Nuffnang

Followers

Two Become One

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, May 30, 2010

Matilahhhhh..... sesi MENGUTUK DIRI SENDIRI !!!!!


tiada yang tidak kene dengan gambar ini bukan???




bukan cantik kah???? (sila setuju, atau buat-buat sahaja)

pic was taken last year on October 2009.


=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=





BUT NOW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!







Ok..sila setuju bahawa saya:



1) memang dah naik berat badan.
2) lemak2 sedang bertempiaran.
3) pipi sudah makin tembam.
4) lengan sudah macam peha ayam.
5) semua kawan-kawan kata saya nampak mcm biasa ( eleh yg ni sure tipu, dorang jeles if saya kurus =p)



saya makan atas sebab-sebab :-


1) saya tak bahagia sangat pun..semua macam biasa.
2) saya akui saya memang sedang suka MAKAN.
3) sila salahkan Job saya di OCBC, sbb saya banyak jumpa client,lawyer, customer yang suka ajak makan di Hotel, dan restoran mahal. (sumpah !!!!)
4) saya berjaya bina badan lebih kurang halal dalam 5 bulan sahaja. vavi betul.
5) saya memang makan, makan, makan,makan, kunyah, kunyah..kunyah...
6) saya masih terasa anggun, walau berat makin mencanak naik.
7) saya suka memanjakan diri dengan makan yang sedap-sedap.tak kira mahal or murah.





TAK PERCAYA DULU SAYA TAK BERAPA ADA LEMAK???









sila lihat ini : shit.










ok tipu, masih ada lemak.cuma mungkin kurang sikit dari yang di atas.
eh saya rasa nak menangis lah malam ni.
tapi sejujurnya saya sedang sakit.saya kene makan banyak ( hehe) ubat yang saya makan memaksa saya makan dengan banyak, tapi apa yang saya makan, minum susah hendak keluar ( cerita betul). saya harus makan ubat untuk melawaskan semua..kasihan saya bukan????
jadi bagaimana, sakit? atau kurus semula???





saya mahu kaki saya yang kecil itu ( walau tak berapa)



PLEASE HELP ME !!!!!!!!!!!!!!


sekurangnya, kembalikan ke bentuk asal.padamana dan bila berat saya hanya 52kg (oh sungguh bangga masa itu). sekarang??? sila jangan bertanya.. tapi jika ber-private msg isu itu, saya masih ok.



=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=







tak mungkin la dapat fiigure ini balik.



adakah mungkin??? sila bantu saya....







PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!















2 comments:

JaJa'Z said...

alah..tak gemuk pun ( sila percaya)...tapi linda tetap gojessss

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

sob..sob...sudahla kak jaja.
hati sedang lara.. b=(