Nuffnang

Followers

Two Become One

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, January 1, 2011

New year 2011


Happy New years 2011 Gorjes.

Talking about yesterday nite, im not really want to celeb it at all. haha. plus im rushing to fetch Mr.Faizal kat airport. Gila kau, laju nak mampus dia pecut. haha.


Ape tak nye, we already booked a table for two. eceh at Scrumptious Restaurant, yap kwan Seng. and yet we just arrive there at 1.30am. Haku yang meletop kat dalam kereta since, all car is park tepi jalan all the way from Jln Tun Razak, and jalan was closed on that time. ppffffttt.



Okey dah lama tak buat entry pasal makan. so here we go.

Its a new year eve set dinner for 3 course at only rm65.ouh ade free flow sparkling RED grape juice.


We start with


AMUSE BOUCHE

Mushroom aranchini & Aioli Puree




APPETIZER

Tian of King Prawn & yellow melon petite salad




ouh yang ini bukan. its mine. hehe.

OXTAIL SOUP





MAIN COURSE

Lamb Rack, Roast lamb rack with Au Gratin Potato, Green bean, & Nicoise Juice






nak tengok Firework from here?? of course u can. sebab restaurant tu betul-betul berlatar belakang kan KLCC. fuhhh walllaaa.


nahhhh Fireworks.

































































































































































Tak dapekkkkkk. aku pun sampai lewat okey.





Dengan lampu Lip-lap boley kan??? layannnn.





Bye gorjes.