Nuffnang

Followers

Two Become One

Daisypath Anniversary tickers

Friday, March 18, 2011

Final : Theme

All source : google it.





Bile dah mula dapat theme for our Canopy iaitu White. iye Putih with Ivory. I nak sesuatu yang suci. and sedap mata pandang. So must be a colour there too kan?


Since that juga, we already bought our Fam Kain yang senada gitu. feelinggg lah nak pakai champagne with white? Tak dapekk, i already change a few idea. tapi tak lari dari asal pun/


So for our resepsi at Tasik Shah Alam.

Im wearing Lace in White/Ivory.

Tapi both our Fam yang ber-warna. hehe. suka.
Memang saje and dah rancang dari asal nak Putih je for our Scalop Canopy theme.
and at 1st juga, i ade jugak pernah tukar pada Silver. Tapi sebab nak nampak cantik di Tengah tasik. i choose White. all white kan?


My Family will wearing in Bronze/Dark Choc


Eh tak dark pon. haha.



Haaaa, like this, suka. me loike gila okey. sukahati aku nak like. wedding haku. haha.
Sape tak suka boley belah. im sharing something for B2B je. I tak kedekut. sebab wedding i bukan GAH pon. sharing kan is caring.



So, macam nilah lebih kurang. Me in white, kiri-kanan in broze..wahhhh.





And my Family In Law which is Faizal side will wearing in Green.





and the colour will be like this. Kehijauan nan tenang. Kau adeee??




Eceehhh cehhh. Ignore la bride ni pon. Just Imagine me in Malay wedding theme.



walllaaaaaa.. kan?




Btw, masa google, jumpa kasut ni in bronze.





So done our Family Outfit. I loike.










Update tibe-tibe


* Tengah cari idea for my bridesmaid.i need 4person. hmmm...ape ek colour? siapa ek? semua kawan-kawan dah Kawin, tinggal berapa kerat je. Apakata kita guna Lelaki. ngeeeeee =)

* Sudah janji pada diri sendiri, for OP dan Pelamin. I cuma nak 5orang saje yang boleh bagi quotation. Then i would choose the best. =)


* Jika ikutkan, walau Majlis lambat lagi, bak kata sape-sape. Tapi i kata TAK LAMBAT IF TOLAK PUASA RAYA T___T, so hampir keseluruhan preparation Majlis ni nak siap. Even that, my Baju Nikah pun sudah selamat di Tempah.tapi tak tahu la jika ke bandung hati mula berubah.






Nanti i update lagi okey





Adios Gorjes









6 comments:

amy fahmi said...

dear,
u kahwin hujung tahun ni, kan? dah tak lama dah tu..masa sekarang berlalu macam kilat. pantas. hehe. good luck!

Linda Yusoff said...

yup.. tu la cpt ms berlalu. risau gila. plus $$$$$$ kene byk guna kn?? hmmm

zai mohamad said...

lebih baik rancang awal nnt x lah kelam kabut kan

jooleata said...

hai!

same la ur theme wedding ngn kita.. on guys punya group pun hijau..

cuma on my side, we're picked kuning.. :)

Linda Yusoff said...

really same?? i loike

Lala said...

yay!! pastikan baju bridesmaid tak tenggelamkan u tau!hehe

followed n linked u,linda!