Nuffnang

Followers

Two Become One

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, May 17, 2011

Honeymoon??

Eceh. belum pun habis preparation dah sebuk nak cerita bab honeymoon.
gatal naa.

Bukan apa. since dah tak boleh tido. and takutla if terlepas bab penting ni =p
Lets update it tonite. ceitttt. haha
Kalau ikut perjanjian antara i dengan faizal.
SIMPLE !


U bawa i ke tempat yang i nak pergi.

I bawa u ketempat yang u request.


amacam? Deal?


DEAL !! laju ye kata Deal.


If tak silap isu honeymoon ni timbul a few month after bertunang tu.
Since AA ade buat promo tix murah, ,macam biasa ( i tak mampu naik MAS ) tetibe... haha
so we all booked je masa tu.
3 Tix done.
Last ticket for our 4th ticket, we still waiting for next MATTA Fair on this October.
Gigih kan?


Our deal?

Mr.F : i nak pergi tempat yang ade Pantai.

Me : i nak pergi tempat yang ade Salji.


Mampu??? * pengsan jap.







Ouh KOREA.


tetibe * mood Winter Sonata.







Episode one. Done.




xoxo.








4 comments:

Ms. Omey said...

korea kah destination honeymoon?
best best :)

Linda Yusoff said...

hahaha..
hurrmmm..mungkin.
or .....

eceh gatal nak rahsia.

Syima Syaz said...

aritu borak2 dgn gf adik..sbb dia dah travel byk tempat n mintak dia suggest kat mana tempat paling best nak gi honeymoon
1. kalau nak tenang, rileks, mood bercinta habis2an, duit pun dah tak banyak... gi krabi
2. kalau nak shopping (kot kaya lagi kan), nak jalan2 cuci mata, nak pening kepala tak tau nak pilih apa yang nak di beli.. dia suggest gi China.

hehe

Linda Yusoff said...

syima: eh alamak. slh satu tmpt awk sebut tu kita adelaaaa. huhu