Nuffnang

Followers

Two Become One

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, July 12, 2011

Color palette : Tema di Tasik

Received and email from Rumah Kebaya Malaysia.
Dapat Cadangan dari Kak sitii, tentang pemilihan warna bagi Majlis di Tasik.
I suka gila. Betul-betul suka.




Nak puji sikit. I think RKM do they job well. Lepas 1st meeting haritu. ade 2nd Meet up at galeri.
Berkali-kali Kak sitti tanya tentang tema di tasik. i dont have any idea on it.
Tapi berdasarkan Baju Kaum family kami. yang dah ade dalam buku wedding diary. ( semua B2B mesti ade ni. haha)


Kak sitti, ambil gambar thru iphone untuk simpan dan tolong carikan tema yang bersesuaian.




So jadi macam ni.. Contoh palette tu. i loike. lebih dari suka sebenarnya.
Thank you Rumah Kebaya Malaysia.








Hijau untuk kelihatan lebih segar.
Coklat untuk Klasik. so tema nya. Segar Klasik. hahaha










Ouh Cant wait. Tak sabar tunggu hasil nya. again-again Terima Kasih Rumah Kebaya.






mood : happy tak terkata-kata











9 comments:

amy fahmi said...

seronoknyeeeeeeee!! i dah try contact RKM tapi dah tak buat baju baru. sobsssss.

cikFM said...

ni meleleh rase nk pegi RKM jugak ni...

Hunny Kitty said...

RKM ka?? wahhh bertambah gojes la puan seriiiii

UyaRayza said...

rkm mmg bgus dlm memberikan idea2 n uya rase sitti mmg designer yg bgus heheheh...tak sabar nk tgk puan sri lienda kite nie punye baju hehehhe

Linda Yusoff said...

Amy : yup diorang dah tak buka. setahun 5slot saja.

Ci Fm : sila-sila, baju ready stok pon hade, bnyk yg cantik.

Raden : Insyaallah.

Uya : Uya punya baju by RKM jugak kan?


To all : baju saya biasa-biasa saje. fitting on Puasa nanti.. ngahahaha.

Diyana Didie said...

ye betul. listen to ur wedding planner. ikut nasihat depa. btw, cantek color tue...

Linda Yusoff said...

Thanks Didie. i will..

rara pinkmafia said...

cantek kaler ni =)

Linda Yusoff said...

mekacih rara