Nuffnang

Followers

Two Become One

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, January 8, 2015

Tak kisah jantina apa




Asalkan sihat, sempurna, cukup sifat . Alhamdulillah.


Hati kuat mengatakan Baby Boy. hewhew
Masa scan pon dah rasa boy. Tapi doc ni main cak cak plak. Pangg kang!
Takpelah tunggu next scan early Feb.


Baby LF, kasut ni mom beli kat london dgn few baju. Masa tu tak tau pon awak adalah rezeki terbesar 2014. =)


Assalamualaikum 2015.

Alhamdulillah diberi kesempatan bernafas lagi. Syukur. Tahun ni semua smooth je lagi.rilex baru early 2015. Tak dapat nak fly UK this year, sebab musabab sekarang tgh sejuk berganda. Nanti suruh Uya belikan je lah on march ! haha. Nanti next year kita pergi masa baby 1 year okey? Baru survey2 barang. sebab tak sure nak beli kat sini / oder je dari kawan nanti. Fikir lagi. as usual aku kan MINAH BLUR !


Doakan kesihatan saya yg baik, dimurahkan rezeki, Amin.



Da ~






8 comments:

ieza said...

boy??? hahahha yeayyyy geng imran is coming hahaha

Cik Jelita said...

semoga sihat dan selamat melahirkan baby yg comel

LindaF said...

Ieza : rasa boy ! ku kompem boy. haha. zamri takmo cakap.


Cik Jelita : Tq alhamdulillah, InsyaAllah =)

Nurhayati said...

Yang penting baby sihat dan sempurna. Boy or girl 2-2 best bila dah nama anakkan. Mommy pun jaga diri ok.

Nurul said...

Aku hr tu naluri cakap girl ok..siap ada yang beli baju pink n bunga rose lagi hahaha...confident sangat..skali lain jantina hehe..xpe, janji sihat, sempurna dan dipermudahkan semuanya nnt.

sarahhernyzar said...

Semoga baby and mommy sehat dan dilindungi Allah taala sentiasa.

We are on same weeks! Enjoy your pregnancy dear.. 💋💋💋

Aini Amir said...

tahniah. aku dulu anak no-1 pun kuat kata lelaki. tetiba keluar org dapur.

FUZY said...

Bestnya pesiapan dapat baby.... semoga segalanya dipermudahkan

Teknik Menaran Dengan betul suapay mudah melahirkan