Nuffnang

Followers

Two Become One

Daisypath Anniversary tickers

Monday, July 5, 2010

Kenangan ~ May 2010


Last month aku pergi Sarawak again..hehe.
memang dah lame..baru sekarang aku nak up pic..fedulikkkks.

Sarawak memang best, i like sarawak.
best weh..besh..i love the culture, food, and of course orang sana baik..
hehe ade ke orang yang jahat??? haha.


so, Enjoy the pic.




naik perahu ke kampung seberang rm0.050 sen sajorkk.



saat menikmati kek lapis, tanpa membeli ape pun kat situ..datang melawat and makan..haha



the view.


SUGAR BUN ~ hanya ada di sarawak..tak silap dulu ade kat klang..
dah tutup..
makan ayam..best..ayam sedap.


KEK LAPIS DAYANG SALHAH.
popular kat sini.


kami ke Pasar sarikin..




banyak jual barang yang di buat dari- Kayu.



Girls.



ada jual anak-anak Patung ~


Beg anyam...berlambakkkkk okeh.


cuaca yang sangat panas. tell you, memang HOT...gila vavi


Kebaya siap. tak berapa nak murah, as for me. aku prefer beli kat bandung, since tak rugi sangat pun, choice pun banyak..


tapi sape-sape nak beli kat sini pun okey je.


satu seringgit sahaja. heh.



see, banyak kerusi yang dibuat dari rotan. kalau aku bukan naik flight, aku dah lama aku sebat menatang ni..haha


telekung memang banyak..sangat-sangat banyak. murah jugak. kat bandung pun murah..hehe.


ikan TERUBUK bakar..terbaikkk wok..


terubuk basah. best, aku borong ni banyak..









2 comments:

Aini Amir said...

beb, naik perahu tu rm0.50 ke rm0.05?ko biar benor...lg 1 apa motip bandung vs sarawak...

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

haha..aku salah tulis kot..
50 sen sajorkk.

ape motip bandung vs srwk..
act pasar saikin tu byk brg dr indon coz da sempadan kan?
byk brg dr INDONN..tp aku prefer beli kat bandung la..compare srwk..