Nuffnang

Followers

Two Become One

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, March 15, 2011

Beli abang Apple



Sejak ade Iphone4, aku la orang paling rimas tengok dia dok main game dalam tu.
tension tengok./dah la benda tu kecik.punya kusyuk.

Then ade terniat nak belikan dia Ipad.

Woahh, bukan Ipad2 hokey. *mampos* lap peluh bayar.
Belikan Ipad je.


Hah Nahhhhhhhhhhh, Hambekkk main lah puas-puas game dalam tu.
Besar sikit dari Iphone kan?


Memang orang kata rugi beli time dah announce ade Ipad2.
eehh fedulik. kitaorang beli pun sebab nak main game je. hadeee? * pangg*



Ouh asal beli Ipad. 2 mende alah tu, dia beli sendiri. tak paham la dengan perangai lelaki ni.
suka dengan gadget, sampai haku pun dah terikut.







Tapikan......





Macam dah lama tak beli Jam baru. Cerruti dah calar.gila aku pakai sampai calat. haha.
Boleh tak Mr.F, saya nak kawan kan Cerruti??? pleaseeeee.



Jam ko lagi besar takde ke nyahhh?






Sila sedar diri, awak nak kawin! segala benda tak penting. sila campak Longkang.Nanges.










tata T_________________________________T

































2 comments:

aDieyZa said...

xpe, beli jer jam untuk hantaran kahwin, lagi bermakna kot.. kalau x pun, tunggu lepas kahwin jer la.. hihihi

Linda Yusoff said...

hantaran kawen?
kita dah bg ms tunang wak..ngeee