Nuffnang

Followers

Two Become One

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, July 14, 2011

Jom cuci Mata

Pertama sekali, nak cakap. tak ingat dah mana amik pic ni. Kebanyakkan google. beter. haha
Ada yang BBF share kat wall. dan ada yang direct dari web owner kot.

Saya tak letak linked ye. Sebab kat picture tu dah ade watermark. Siapa berminat google je lah.
Mood Menulis Takde sekarang ni. Entah.

Tapi mood kene happy jugak.nanti takde seri ;p
So ini antara Pelamin yang sekali tengok sure boleh luluh Jantung & Limpa. Sumpah.
Ada duit boleh la... Mak tak de duit. Budget sikit. T_T


Lets skrol ke bawah.



Pelamin Idaman Hati. Sumpah Kerawang-kerawang ni tengah meletop.
Pelamin saya? Normal pelamin, janji boleh duduk bergambar.



Tapi Pelamin ni Cantik kot. Sangat-sangat cantik.White Red.. Kenapa aku tak fikir tema ni ek?

* Update dari BBF : ini Pelamin Tomok Bertandang. Okey saya akui taste Tomok sangat best. dan majlis Nikah?dan majlis Respsi?dan majlis sanding? ouh semua nya cantik.-Tomok nak bini no 2? *panggggg





Pelamin ni jadi bualan BBF sebab warna nya. Kerawang juga. dan sangat Cantik T_T
Menangis tengok. Haih lah Pelamin.. Kenapa kau cantik sangat?




Okey nampak tak watermark pic tu? Jauh kan? tapi orang Sabah boleh google web diorang. Cantik kot. 






Perghhhhhhhhhhhhhhh, is it Cermin? Nak beli cemin kat Ikea then tampal mcmni boleh???
Okey sila stop Verangan. T_T






Pelamin Idaman Hati. hehe. Saya suka simple macam ni-padahal? cakap je lah budget kau ciput !!
Okey what Panel-panel ni. Tak di mamah Usia- Apekahhh??






Pelamin Ari Wedding untuk Elyana Nikah.
Kerja Kawin dia cantik.




AliefRaheman ni anak didik Arma Couture. Betulkan saya if silap. Tapi rasanya betul. Boleh consider this young boy.Sangat Kreatif. Pernah pm sekali sebab kasut yang dia buat Cantik. Dress pon cantik.
Boleh la if b2b nak try risik-risik. Berbaloi.







Dah cukup? Nak lagi?? nanti lah saya korek file. Now tak Rajin.
Migrain.








Tata Cantiksss

5 comments:

amy fahmi said...

yg last tu siyes cantik! nampak suci je.. tapi rase cam x mampu je..pelamin janji leh tngkap gambar suda la. :p

rara pinkmafia said...

indahnya pelaminpelamin ni.

misssazusarin said...

ske yg no 6 tu..cam ala2 arab gituuu

Syima Syaz said...

kalau nak buat baju dgn aliefrahiman, adalah murah!

Linda Yusoff said...

Amy : yelah..linda pon amik pelamin yg mampu milik je. buat bergambar.

rara: sila-sila google

Misssazusarin : hah ape lagikkkk.contact lah owner

Syima Syaz : siyes murah kan? pernah tanya..tapi still tak mampu... T_T