Nuffnang

Followers

Two Become One

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, August 13, 2011

Sorry Guys...Its Over- Blog akan di Privasi kan !

Ini Sticky post-


semntara waktu sehingga waktu di private kan.



Okey, betul lah orang kata Jadi Blogger-budget ko blogger tegar? *pangggg
banyak yang perlu di jaga.Tak semua suka dengan ape yang di tulis etc etc.
So nampak nya dah sampai ke kemuncak. Ouh damn sakit hati tired gila !
Padanlah ramai blogger fofuler kat luar privasikan blog due some reason.


well  !


SAYA AKAN PRIVATE KAN BLOG INI !!!



No more, nak google search Syaleen...blabla. etc. sorry, Sampai negara manakah yang baca pon saya tak kenal. Dulu buat blog sebab its my diary. sebab dah ade few case. my pic here di jadikan bahan bukti etc etc. Ous siyes aku tak suka.sebab balik-balik aku kene. untuk elak terjadi lagi. Private je lah.


So gorjes jelita sekalian. BBF aka B2B, Orang-orang cantik hensem bergaya kat luar tu.Saya dengan rasa rendah diri, memohon maaf banyak-banyak. Dan meminta agar saya boleh invite kamu-kamu-kamu yang cantik -hensem - jelita- macho untuk saya invite baca,Jika masih ada yang sudi nak baca-if not-aku-tulis-aku-baca- haha. Sebab jauh di sudut hati saya masih mahu baca blog kamu * Siyes sedih.Huwaa T_T and nak share semua ape yang saya rasa.


Keputusan  ni main buat je.sesedap rasa.Tibe-tibe.Dapat Hidayah kot. heh.Plus i dont think people yang baca tu senang dengan ape yg kita tulis. nanti isu kata berlagak nak tunjuk baik etc etc..Padahal ni blog haku.suka haku lah-


Only invited readers yang akan boleh review blog ini- budget kau Artis?? * panggg



  • Please tinggalkan email anda di box komentar, Insyaallah saya akan Invite kamu semua- Jika masih sudi baca or nak refer anything tentang bandung. heh* Alasan . haha







Sorry guys, Ia dah sampai ke Kemuncak.  Love you







* Ku sayang kepadamu-Linda sayang kamu* haha ( bajet diri dayang Nurfaezah)







1 month from now- ( bersamaan 3 month to go)

46 comments:

Syima Syaz said...

tak payah private lah... just tukar link blog pastu nanti tutup google... haa kan senang...eh...

ok nak baca syima_syaz@yahoo.com

Hunny Kitty said...

pulak dah puan seri...sila invite diri ini ye s0undl4cks@gmail.com

Cik Emie said...

emi nk jugak :)

emideraman@gmail.com

♥ Kasut Pink ♥ said...

Alamak, br je follow..

chentakamo@gmail.com

Norr said...

Salam -

Babe, pls add me too....

norr1974@gmail.com

UyaRayza said...

uya follower tegar hehehe..boleh tak mcm tue hehehe

uyarayza@gmail.com

-CikLabu- said...

Please invite me..love to read ur blog..:)

miszpumpkin@gmail.com

Liyanaroxx said...

Salam Linda...

please add me too ya? :)

>>hana1585@gmail.com

DaZzlingLilLy said...

kekadang ada baiknya jugak kita private..jgn lupa add i sama yer..

norlaili.saad@yahoo.com

Aini Amir said...
This comment has been removed by the author.
fira. said...

jgn lupe invite i!!

zafira.a.alias@gmail.com

JaJa'Z said...

dear..jangan lupa invite akak tau..

sariza_bakar_2006@yahoo.com

cikfm said...

saya..saya nak jugakkk..

fitria5225@gmail.com tq.. :)

Farah said...

nak tutup ke?? akak silent reader.. akak suke baca preparation linda... hukk hukkk...

nanti invite2 la yek farah104@gmail.com

~ mizzAmy ~ said...

perasan lynda kat BBF group tapi tak tau blog. now baru jumpa. hehehe... do invite me if u private.

mizzamyzalini@gmail.com

amy fahmi said...

nak baca!


amyfahmi23@gmail.com

PERSIAPAN PENGANTIN BUDGET said...

hai linda, amy link balik ke blog linda sebab nak say thanks. Ada juga reader yg baca dari link linda back to my blog... kalau tak keberatan, add Amy ok... :)tksh byk

missT said...

invite me..pleae.. :)tq..
funky_clique1004@yahoo.com

Ms. Fiena said...

puan seriiii jemput saya jemput saya. fiena_1211@yahoo.com

Fariza said...

alaaa...
x bestlah private. hik3.
ok2. baik puan sri lienda. ;))
yukionlineshop@gmail.com

ElyaElmo said...

sila invite elya jugak :)
elyaelmo@gmail.com

Diyana Didie said...

deannakayz@gmail.com

nYomeL said...

sila invite saya!

nyomel@gmail.com

IFA Athirah said...

kalo itu yg u rse hepi,buat je.no problem ar!ohoho http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

Hidayati Farhan said...

lienda. me me me!!

gurlpuff.b@gmail.com

aTy _faRed~ said...

jangan amik peduli sangat ape orang nak kate.. asalkan kite tak sentuh isu sensitiviti yang siyes..tak de ape nak dirisaukan... sayang tau kaLau privatekan blog..

aTy _faRed~ said...

lupe pulak :: nurha_abdul82@yahoo.com

Nizam Ijam said...

pulak???



” Nizam Ijam Dot Com”

K.I.N.A said...

invite kina ye..
shaweddingjournal@gmail.com

Cik Puan Syafa said...

alamak, jgn tinggal sy juga

ciksyafa@gmail.com

mrs.spicy said...

alamak. tak best la private. add me plis

maghfarah@gmail.com

Elyn said...

add saya juga :)

saya.elyn@gmail.com

nida-razak said...

linda..jgn lupa nida!! nurasnidarazak@gmail.com

lin butterfLYNN~~ said...
This comment has been removed by the author.
.:shura shushi:. said...

shura here!!

http://nhshura.blogspot.com/

Mr.B[e]ave[R] said...

nak keep on reading gak...

amirulhzd@gmail.com..

but bagus gak privasi kan..jagew relationship tu penting...waktu kemuncak dah tu

Nins said...

http://glassshoefits.blogspot.com/

lin butterfLYNN~~ said...

laa xyah la private, ignore jer yg annoying tu, klu dia x ske baca, buat pe dia singgah kan, klu dia singgah tu maknanya dia ske lah tu;p papepun ske hati kte lah kte nk tulis ape pon kan,blog kte,huhu.. tp klu nk private jugak,nt invite lin skali ye, my email: solehah1002@gmail.com
:)
http://linbutterflynn.blogspot.com/

nifalnin... said...

hyei..

sy baru jer terbc blog nih.. blh invite sy skali x...

niza_nin@yahoo.com.my
http://mybabynaufal.blogspot.com

thanks... :p

puteri279 said...

Assalam..sy b2b....leh invite sy?tq...nbn7761@yahoo.com

anaztasias nora aira said...

dont forget me :(

nora
kerelnorawedding@gmail.com

Nurhayati said...

sob sob sedihnya nak private.
tapi perasan tak bila kata nak private.. dan dan ada org komen suh add kan..
nampak benor ko tu baca n hadap blog kita. tapi tak pernah drop comment satu haram pun ahahahahah

bahIRAh said...

PSL...tolong invite Ira jugak..

http://bahirahyj.blogspot.com

nurbahirahyj@gmail.com

Alia.A said...

psl! dont forget to invite me yer. :) i slalu jd silent reader je. hehe

the.rebubbles@gmail.com

bruce lee said...

invite me olso! :)

salwabadri@gmail.com

Cik Puan Mimi said...

jangannn tinggal dakuuu~
hehee..lindaa~ invite mimi~

nurul.syamimi69@gmail.com

invite tawww.i insist.hehe :)