Nuffnang

Followers

Two Become One

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 15, 2011

Blogger Wedding : Fiena & Yatie


Tahniah buat kedua pasangan.
On 13th Nov tu, kami pergi both kenduri, and semua berpasangan. yippieee.
Kesekian kalinya..

Sampai wedding fina awal. and sempat tengok dia bergambar after nikah.
So sampai-sampai terus makan. ngap ngap ngap.

BTW, i and faizal menunggu rombongan yang lain. sebab kami sampai dalam pukul 11.30am.
Tapi kenduri Fina meriah sangat, Ramai orang dan sanak saudara. very close event.



Photobooth yang di buat Ayahanda Fiena. Kreatif kan?


Fiena and K-POP hubs. hehe.
Both cantik sangat. I loike.



Selepas tu kami meneruskan Perjalanan dari Bukit beruntung ke Rumah Yati di batu belah.
Sampai2 je dengar suara riuh Yati. Amboiiiiiiiiii seronok sangat ke berkahwin tu?
agagagagaga.




Sesi bergambar bersama bloggers lain. Fariza and liza pon ada. sang lelaki harus la tangkap pic pasangan masing2 kan? kan?




Yati and dakyang !
Yati memang ber-innershine sangat muka tuh. kalah maya karin.lol
yang penting tudunggggggg tu ye. memang #Aida gadis melayu# habissss





Yang terakhir : Muka bakal pengantin lagi 23 hari yaw.
I bertudung. entah, perasaan tu ada, tapi belum sepenuhnye.





#Doakan saya#


Ohhhhhh lagi 23 hari.







2 comments:

LisaLisut said...

u can do it PSL. cewahh.i tlg bg support je.i pn baru nk stat blik pakai tdung.ngeheheh...

apsal semua gmbr lawa2 ni.ahahah.laki kita semua sporting i rasa.hikhikhik

Miss Sorbet Purple said...

kaaaaaann? semua sporting.
hope plan ke penang tu menjadik !!

haha