Nuffnang

Followers

Two Become One

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 17, 2012

Bercuti


 
Ini percutian palinggg stress pernah aku alami.
Bukan bercuti tu yang stress, tapi keadaan yag buat percutian ni nampak stress. Aku stress gila kau tahu?


Nak-nak baru lepas dengar lagu Najwa (ape kaitan tah)
Aku mood elok je pagi tadi nak pergi kerja, bukak Suriafm. ade lagu matikan mood aku.
Hoihhhhh. lagu nak mahsyukkk je ade gesek biola segala. Sekali lirik? sedddihhhhhh !!
"ku terima sepucuk surat?Nota ke ape tah? tanda Kau suka aku?"
Ayoyoyoyo, yena deyyy kadewaleeeee???
Maaf saya tahu tetibe cerita dah meraban.lol.


Today last day bekerja. Im on Leave (itupun ade hati bos aku suh postpone?)
Tak pergu jauh pon, tapi *sseriuss* aku stress, hanya sebab aku ada event yg blerghhhhh.
Malas nak cakap !



macam menyesal handle dari awal pon ade.!!!
kalau tahuuuuuuuuu. dah let go dah.




Demmmmm You















4 comments:

cha said...

jgn stress2. have fun dan selamat berhoneymoon :)

PUANSTOBERI said...

nak cuti ni..namo stress stress dear.
Tkpe..nati da jejak kaki ke sana, mmg ilang segala stress tu.
Esp kalo masuk disneyland.

Bilif me! :)

Mrs Linda said...

Cha : tq, ni bukan honeymoon dah ni..ni kira babymoon dah. ahakkk

kak stoberi : hehe, saya akan cuba hilangkan stress besok..wuuuu. STRESS !!

UyaRayza said...

review HK pleaseeeeeee heheheh