Nuffnang

Followers

Two Become One

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, April 11, 2012

Photobook Malaysia

Photobook Malaysia ade buat promo yang i beli last year and redeem by Februari 2012.
So masa beli tu mmg dah terfikir nak buat album kawen for any pic yang takde dlm Main album *mungkin*
 jadiknye 1 album kami buat yg respsi, satu lagi suami dah tefikir nak abdikan dalam album, semua tempat yang kami pergi lepas wedding haritu.







Cameron > Krabi > Johor > Singapore > Sarawak > langkawi > Mabul.

Complete. Tapi aku sukaaaaaaa sangatt album2 ni *tangan di bahu mata keatas*
Boleh tak? 2-3 page hubs letak gambo katil? apekahhh? toilet?? mengapakahhh???
Arghh malas nak pikir, tredha je lah, gambo bilik, makanan lagi banyak dari muka sendiri. Bhahaha.













Overall saya berpuas hati. sebab kalau nak tunggu cuci.
Hurmmm Nan hado.








*entry malas lagi* kbai
Next week fly to Hong Kong...wuhuuuuuuuuuuuu.












4 comments:

LisaLisut said...

bwkla kemana2 supaya bile berjumpa bole kami tgk.tak berat mcm segedabak album aku haha. gmbr tandang i lagilah dlm laptop je xprint2.sighhhhhh.

Rozita said...

Wahhh... nak ke HK Linda. Enjoy urself. Akak suka sngt HK. Bersih dan MTR dia sngt cekap utk ke mana mana pun..

PUANSTOBERI said...

Bes kan?? akak pun dapat da last 2 week. Laju walo byk tempahan. Ni akak da anta satu lagi. nak masuk 2 minggu tak dpt2 lagi. Tah pehapahapa. Malas nak buat kat situ lagi.

Oh. Nak pegi next week yer. Oke..kim salam kat mikey mouse yer.. teeheee :D

Akak : sedang kerisauan nak ke Krabi ni. Huhu :(

Mrs Linda said...

Lisa : esok aku bawak. jom lepak..lps ko g klinik.

K.Ita : hehe.yup next week fly. hehe

Puanstiberi: mmgg hangin jgk memula.bile susah gila nak hantar sbb problem dgn system dia. pastu shoot email terus.. hambekkk. baru dapat