Nuffnang

Followers

Two Become One

Daisypath Anniversary tickers

Friday, May 9, 2014

Hello Krabi


Selepas 2 tahun.


Kami ke sini lagi. Wehooooo.



Hello .


Setelah berfikir antara Phuket - Krabi - Lombok & Koh Samui. Kami pilih Krabi. Sebabnya tix baru beli tadi, and kami akan fly minggu depan je. Aku nak Phuket - hubs tak nak! blergghh ! Lepastu aku pulak nak antara lombok & Koh Samui. Lombok terpaksa tunggu teman dari jakarta ada cuti, sbb masing2 busy keja. Ok yg ni takpe. Sebab aku akan pergi dengan orang yg dah biasa selok belok lombok! takde hal punya. Koh Samui aku study 2 mlm. takleh buat short trip. disebabkan Firefly direct return tix mahal gila. lepastu kalau naik AA gila hassle. nak kene turun surat thani bagai, amik bas pergi terminal 1 jam,amik feri 2jam. ( aku dah rasa jauhnya sejibik mcm masa trip mabul dulu) So yg ni pon cancel ! ( buat trip 3rd year annv nanti pon boleh kannnnn ;p (sempat skit aku nak membaca). Last2 kami pilih Krabi je lah! bahaha.. Lagipon Saja nak lepak2 je dengan hubs Dan yang penting nak MAKAN ! Aku just tukar resort je kali ni but still dalam aonang. 



Kalauuu rajin aku update, kalau tak? Biasaklaa Malas.
Snap pic letak dalam IG je sudah. Esok nak ke penang. short trip. 


















12 comments:

ieza said...

wawawawa i smlm pn tgk krabi kat tox+hotel br 600+ jek 3 org, oii mmg tempting gataii jek tgn i ni nk beli lg tau huwaaaaa

Jari Manis said...

Salam Linda...betul dh lama tak berupdate yek..ke Krabi ye nanti..hepy holiday :-)

S.n.Fariza said...

linda,
lama x update.
fb pun xnmpk dh. hihi
rindu krabi

LindaF said...

hahaha sudah2.. G bali nanti diam2 je.. ;p

LindaF said...

JM ! Alaa lama tak update sbb takde bnda nak cerita. n skg tgh tgu masa nak operate. So kene dok diam2. hehe . tp selalu baca je blog JM

LindaF said...

Hi Fariza.
FB i takde dah.. I dh lama deactivated. ;)

nurul harnani said...

ALA REVIEW LA dlm blog. i xde IG u. fb i da deactivate, blog and IG je yg ada utk keep in touuch wit u.

happy ho-ho-liday

LindaF said...

InsyaAllah Nani.. I pon takde fb dah.. Nanti i add u kat IG ;)

Nurhayati said...

wah wah wahhhhhhhhh

nida-razak said...

Wahh..u nk pg kali kedua dah, I ni xpegi2 lagi,tiket burn cmtu je, haisyh. Nak pg nantiiiiii..huhu

LindaF said...

Vavavava ;p

LindaF said...

Jom Nida... join i..