Nuffnang

Followers

Two Become One

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, June 5, 2014

Hello! New castle



Waktu tulis blog ni, aku dah kat kelantan. Balik rumah mertua. =) Sil kawen this week. So kami pulang awal dr subang naik firefly. A lit bit update about me Operation aku ditunda selepas Raya. Last appoinment dgn Doc. Badan aku react and ada good sign. Alhamdulillah. doc bekalkan aku duphaston untuk 30hari. InsyaAllah. Jika diizin Allah swt.


Tiap weekend aku takde yg berubah pon. Tiap minggu keluar.haha. Balik2 pergi mall la berdating ;p Last week ade kenduri kawan hubs masuk rumah baru. Tgh musim kan! So sesi makan je la. Kami pulak Hampir 6bln menetap di Rumah baru. Oklah dah lali skit drive balik shah alam sorang2. InsyaAllah soon dlm sept/oct kami akan pindah shah alam balik. Kalau ....... 


Last week aku bercuti ke Krabi ( aku dh cerita sblm ni knp Krabi) . Sbb flight pagi. so ada banyak masa sikit. Tapi mostly kami berehat je kat hotel. tak buat pape aktiviti pon kecuali naik motor meredah ke Hot Stream! Suka gila tempat ni. So kira dh habis explore Krabi. Kami stay di resort La Playa. Best! Lawa berdepan je dengan pakasai. And dekat gila ke gerai2 pinggir jalan nk makan pancake !!! 


Kan dah kata sesi rehat. Agaknya sebab bercuti ni kot. Aku memang release habis. Bila jumpa doc balik dr bercuti tu terus Badan ok. *teori yg boleh aku guna supaya bercuti tiap bulan* LOL


And semalam box dari UK dah sampai! gilaa happy. tunggu dari march ok. Barang ni aku shopping kat sana then pos ke Msia.Ni cara2 orang membeli melampau pastu tak sedar MAS just bagi 30kg je. So Amik ms 2 bulan ++ Sekali dgn box kawan aku. Hahah. Dah dpt Air Fryer philips boleh la buat sesi eat clean less fat. Bahaha. Misi kurus lola. Eh? 



Cupcake and Fudgy Brownies ni dapat dari Ieza. Tq sangat. Ieza oder dari Instagram : gulabakery


Aku nak cakap satu! fudgy brownies salted caramel tu sedap nak matikkkk >_< Sedap yg tak boleh gambar dengan kata2! Sapa stay shah alam boleh oder dgn gulabakery. Brownies dia 1000x ganda sedap dari Kartika Sari Brownies. Jadi... Kau raseeee? 

Balik dr kelantan ni aku nak oder lagi 2box. Sedap sedap sedap! 


Oklah sampai sini je update kot. Aku dah tak reti la nak menulis blog! Haha. rasa cammmm hadoooooiiyaiii apamende laaa ayat aku tulis ni. ;p



Tata =)






7 comments:

Jari Manis said...

Welcome back Linda...yohoooo..lama betul dia tak update :-)

operation?..apa2 pun semoga semua berjalan lancar yer nanti aminnn

LindaF said...

Hi JM. ada je.. cuma mendiamkan diri. hihi.
tq JM doakan

puan.mila said...

Syok la kalau tetiap bln dpt g holiday, tehee..lindaa, nak fudgy brownies tuuu..mmg nmpk sdp!!

Chekgu Azrine said...

Kemahen sakan berjln ye sis...

LindaF said...


Mila : Try la oder sedap sangattt sampai rs nak nangis. haha

Chekgu Azrine : Ngeee ;p

ieza said...

hahahahhaa sdap kan....
i mmg addicted gile ngan brownies die...
matikla lemak tepu penuh bkumpul sbb brownies tu nanti...
tapi i x kira i nak repeat oder lagik pasni hahaha =P

nurul harnani said...

kalau pergi kelate, nak kirim skirt or palazzo :P