Nuffnang

Followers

Two Become One

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, July 22, 2014

Update


Assalamualaikum semua ;D


Puasa dh nak habis T__T sedihnya kejap je rasa. So far puasa ok, and semalam ade appoinment dgn doc utk cabut benang. Tsskk ngilu gila kot. Neway.. Bulan puasa ni kan? Ku terlebih rajin! Haha maybe sbb bosan sangat kot? 

Ni antara cake yg aku buat. Bila bosan. rupa memang OUT! Haha tapi sedapppp tau . LOL semua ni ku google sajork. 




Harini hubs mmg dah tak masuk office. Dia biasakla ade meeting je baru masuk office klu tak work fr home je. Soo alang2 dah nak fly balik KB ( which is esok). Harini memang sesi kemas rumahhhh. Aku akan balik sini balik Raya ke2. Lepastu nak siap2 untuk Open House + Kenduri Doa Selamat kat sini. InsyaAllah .
So far menu dlm list. Katering on. canopy on. Ustaz on. Duit Raya on. Eh? Hewhew sapa ada anak meh dtg umah meh. 




Part Raya? Last few weeks pon dah setel shopping Raya. Aku cuma buat 3 helai baju je. Include 1maxi dress sejak lps operate kannn aku lebih selesa pakai dress. Sbb bila pakai seluar sakit kat bhgn perut T_T . Langsir dah tempah romand blind. Tapi tak amik. Haha. Sebab dh tak sempat nak ke area sogo tu. Gatal lg tempah kat globe tuu. Yg tu pakai raya haji pon voley. So abaikan ;D 
This year Raya EKSAITED! Sebab this is 1st Raya kami di rumah sendiri. Lepas tu nak host kan Rumah Terbuka. Nebesss . Lol. Lepas tu nak dpt kunci rumah shah alam pulak. Weeee. Happy! 


InsyaAllah on Sept aku dan hubs akan ke   china untuk bercuti. Hoyeayy! Btw dikesempatan ni nak mohon maaf andai ada tersalah kata. Salam kosong- kosong ( astro tagline ;p) dan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN. 


Yang benar,

INDAH LOLA & TAJUL FAIZAL 

*penangan #ktar  hahaha. 









9 comments:

S.n.Fariza said...

linda,
salam aidilfitri.
syoknya nk bercuti nanti

Mrs Zamzuri said...

ckp org kemain lagi kan.. ko tu terus ke China lagi. Bluwekkk!!

Nadya Zahid said...

byk tu sampai 3 helai..heheheeheh :)
anyway selamat hari raya beb

LindaF said...

salam Aidilfitri Fariza ;D

LindaF said...

Haha. Ala kak qim g cari barang bisness la. T_T

LindaF said...

Haha 3 helai tu skit tau? Selalu 5 ;p
Selamat Hari Raya Nad ;)

sweet tooth said...

selamat hari raya linda, selamat menghoskan umah terbuka :-)

Jari Manis said...

Selamat hari Raya linda...JM dah pos kad raya utk linda..kalau nk berinta boleh cari mizjarimanis :-)

BLuRpL3 said...

selamat hari raya utk linda sekeluarga. bestnya buat umah terbuka :)

http://blurplediary.blogspot.dk/2014/07/in-out-salam-perantauan-2014-drp-kami.html