Nuffnang

Followers

Two Become One

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, April 12, 2015

Willy dah Kahwin. *joget-joget*





1st of all ! TQ sangat2 dekat Achi and Eko yg hantar pic ni pada aku. LIVE update gituh. Wedding/ Majlis Nikah Budaya Sunda ni pd hari Sabtu 11/4/2105. Sedih tak dapat jumpa Ibu, Ayah, teteh, sarah T__T...  dan secara rasminya Willy dah jadi SUAMI orang *gelek2* ! Knowing u since 2008/09, single lagi masa tu. Muda remajas. lulz. Keluar makan kat cafe sierra sama2 dgn mast, eko Angga. perghh dah lama sangat !  Now dah kahwin pon. Alhamdulillah.


Majlis sebelah JB, pon ku tak dapat Join. Dah sarat ni. Tengah kira hari je ni. huhu. nanti ku balik kampung bawak Baby LF okeh !

Pic from Achi. Most of them dlm pic kawan2. Angga, Eko, Achi, Fanny ! Bestnyaaa if ade kat sana

Congratulation Willy and Gissele. 


Nasihat dan doa aku dari jauh ni. Jadi suami yg baik. Jaga isteri baik2, cepat2 dapat baby. Semoga perkahwinan berkekalan hingga Syurga. Amin.


Tengah tunggu TURN Eko and angga and Achi pulak. hewhew.


achi kata sebelum acara bermula


Kan best i ade kat situ tengok tu berarak !



InsyaAllah, see u when i see u. Sorry tak dapat datang 2-2 majlis di Bandung dan JB. Tapi DOA aku sentiasa mengiringi mu.



Lots of love :

Linda, Faizal, Baby LF







4 comments:

ieza said...

amboi baby LF, blum lahir lg konfem mummy mu nanti pi beli tix bandung ahahahhaha,

chezzem said...

Eh? Funny because I was there! Haha. Giselle is my sister's bestfriend, also like a sister in our family too. Wouldn't miss the moment she got married so we flew to Bandung just for that hehe. It was an inspiring event witnessing all the customs and traditions there :D With non stop flow of food too! Hehe.

LindaF said...

Ieza : HAHA BANDUNG mmg kampung kan? so wajib balik.

LindaF said...

Chezzem : Hi YOU ! hehe and willy is my ..err how to say eh? family too. I dh lama kenal dia and all fam dia.. so dah mcm saudara. keciknyaa dunia ni. hehe