Nuffnang

Followers

Two Become One

Daisypath Anniversary tickers

Monday, April 27, 2015

Last minute update.




Ada orang tu kata haritu last entry. krik krik krik
Sebabkan nak tunggu 28/4 ni macam lama, so adelah few aktiviti dalam keadaan sarat2. haha
Ada orang hadiahkan kita photoshoot FREE Conceptual. So alang- alang buat la Meternity Photoshoot. Terima Kasih =)


Photoshoot ni di Thewhitehouse studio, Sec 7, betul2 atas building Bella Ammara. Takde yang special pon, Sebab takdelah aku beria bagai, konsep wasatiah gituh ! baju poplook, makeup sendiri, datang last minute. hewhew..dengan tak pandai posing nya. Blerghhh sedihhh kenang diri sendiri, Mujo laa Photog tu baik sangat siap bagi tunjuk ajar. pastu adik photog tu hensem , kahkah sejuk perut mak latip tengok. EH?



Pic bawah tu act dah 36wks+ tapi orang kata tak nampak. jenuhlaa photog tu suruh aku tonjolkan perut. 

Overall puashati sangat, walaupon aku n pejal malu-malu kucing. dengan aku asik mengah2 semput tarik napas nak senyum. Maigaddd ! pd aku Pic memang awesome, Cantik ! sebab white studio kan? Aku nak update kat sini pon segan. So update sikit2 kat IG je. hihi


So sapa nak try buat conceptual photoshoot, The White HOuse Studio the ada promo. bukan photoshoot biasa je tau ! If korang ade produk (bisnes online) nak suruh dorang shoot pon aku sangat recommended ! Ingat ! Adik Photog tu hensem. bahahaha.


Sila usha InstaGram : thewhitehousestudio

Hello DEMC, berangan sangat la klu aku amik bilik bawah tu rm1500/nite .


Kalau kenang kisah Antenatal Class ni kan, serius sakit dada. hoh. Act aku memang saja lah nak join kelas ni, sebab nak tau teknik bernafas je. voley? So demc memang 1st choice la, sebab aku akan deliver kat sini kan? Tapi since prog dia pagi -___- sampai petang, aku kene pulak gerak dari seremban, Pejal jd malas ! so kitorang usha KPJ Seremban, yg best sesi KPJ halfday je start dari Jam 1- 6pm. So ok sangat kan? Dah booking utk sesi april, sebab march dah lepas date. Confirm cuma tak bayar je lagi. tetibe prog tu cancel n ganti May? agak2 la kan? memang tak lah ! lepas tu start lah sesi aku nak cari antenatal class dalam masa terdekat memang takde. DEMC dah fully booked pulak tu. So macam dah pasrah je. Alaa tak kisah la pon kalau tak pergi, tapi saja nak join program camni. and buang masa. kahkah


28/4 ni dah kene masuk LR, Date demc 26/4 je yg ada, Tu pon FULL ! tapi maybe rezeki, tiba2 demc sms and bagitahu aku boleh join class. Whoaaa seksited iols ceoat2 buat payment. So harini lah kelasnya. kalau tengok yg datang tu sah-sah aku je yg dah cukup bulan. dengan mengah2 nya. bila time physio buat senam, aku paling malas join., Masa dia sola siapa dah cukup bulan. aku sorang je angkat tangan.  haha ! Overall Antenatal kat DEMC ni best gila ! iols suka. 5 bintang. Sesi Pyhsio, Successful Bfeed & Paed dgn Doc Koshi palingggg best ! Food pon sedap.  Jap aku kira bape kali makan? 1,2,lunch, tea time.  huehue. Berbaloi la bayar RM 150/couple.



Ok sekarang dah ngantok ! Kompem ni last entry. Isnin nak rehat. SELASA tadah diri. Semoga dipermudahkan semuanya. Amin. Doakan saya =)























2 comments:

jazzeyra aj said...

InsyaAllah semoga selamat melahirkan, :) sesi tenangkan fikiran je sekarang, good luck!

ieza said...

huiyooo photoshoot ala2 retis gitu hahaha...
tik tok tik tok nebessss dah nih contung days eh hours kot hehe...
all the best mummy to be ecehhh..
nanti pape hupdet iollss hokey