Nuffnang

Followers

Two Become One

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, September 10, 2015

Lombok !




Hmmm actually kan? dah lama nak pergi Lombok. tapi niat terbantut, hihi.
Preggy- Bersalin- Jaga luth - kelek Luth 24 jam. huehue. Bila ada Airasia buat sale. Barulah usha balik tix. Uya dah lama ajak pergi Lombok. I okey je. Amy pon okey. Tapi since kami punya baby kecik. So bukan tahun ni la kan? Airasia buat sale untuk taun depan. Ok sangat. baby dah besar. hehe






Part bercuti ni selalu lelaki follow je,. huehue. Lepas tengok ada yg pergi bawa baby. so macam yakin sikit. Sbb baby amy kene kuarantin this year. Soo kami decide jalan2 next year, Dalam kepala banyakkkk sanagt list. Banyak tak terbilang. Including la trip tour europe kami. tengah plan lagi. Kene ikot cuti Lecturer. hehe. Yg lain2 takde prob.. kami cadang pergi Spring next year. Tapi tengok dulu macam mana. Macam2 boleh jadi. Tix takde prob sebb leh beli dari agent aku dulu Sedunia Travel. Kalau boleh nak baby setahun masa tu. Ok sikit kot? 






Balik pada Lombok. sekarang tengah kumpul2 lagi detail semua. sebab aku sampai sekarang tak berani bawak Luth terbang. haha. takot tak reti handle. 






Ok bai









4 comments:

lia ummiirfan said...

Lombok very nice .. :))

Jom FOLO saya

Nurul said...

luth ko baik lah...boleh je bawak berjalan.

nurul harnani kasmari said...

Lombok is my wishlist. Have fun luth

Zara said...

Lombok mmg best gile ok! Bangsawan kan? Pergi je la.