Nuffnang

Followers

Two Become One

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, August 15, 2015

Thank You Tag Murah dan comel !




Projek untuk Doorgift Luth fairel. Linda dan DIY berpisah tiada. kahkah. -__-
Sebenarnya takde dalam plan pon nak bagi doorgift pada tetamu masa Akikah Luth. Tapi mak call bagitahu ada balance Ikea jar zaman aku kawen 2011 tu dalam 50pc. Pitamsss. mana datang tu mak? Mak kata dari biar je, mak dah cuci bagilah pada orang. baiklah mak.




Akikah luth ni hujung bulan 29/8. Mula-mula nak buat 8/8 konon date cantik. sekali kambing tak jumpa. bahahah. Cancel ! buat lepas Raya je. Senang. Katering - Khemah - Kambing - Kuih & Teh semua dah selamat Oder. Pelamin? Tak payah! Mak tak rajin nak DIY. Nak sewa pon malas, apetah lagi nak google area seremban ni kat mana? Sudahnya biar je lah. tak perlu pon pelamin. tapi tengoklah kalauuuu mak rajin nak DIY. Nanti mak up pic satu kali.. Disebabkan macam takde benda nak buat sangat. Gigih laa mak buat doorgift untuk tetamu Luth. Anyonyonyo..



Sekejap je siap. Malam buta oder. haha


Sekarang ni kalau nak cari apa-apa pakai Instagram je. kau hashtag # sudah.. Jumpa lah macam2. Even baju Luth masa Akikah nanti pon aku # je. Bahahaha. Jumpa pulak tu. berkenan, size cun, warna Cream. Rembat ! Mula-mula cari kat Butik Andheqa sec7 tu. Baju tu dah habis dan warna pon takde dah. Tema Luth nanti : Mint & Grey. ok sambung pasal TQ tag. Jumpa TQ tag yang comel ini di Instagram : KAWAIIBOUTIQUE87


Minimalis. Aku ler tu. haha

Skrol la 1jam tengok hasil TQ Tag tu. Aku bukan cerewet punya orang. Asal cantik Murah. Okey saja. So terus whatsapp malam tu juga dan oder untuk TQ tag Luth. Idea dah ada dalam kepala. Standard lah. Musim Jar as doorgift tak pernah mati kau tahu? Zaman aku menikah lagi dah bagi Jar Ikea tu. Sekarang Jar lagi lawa2 botol tinggi2 dan cool. Eh? 



IG : Lovedoorgift

See ! cool lidat..Idea aku nak buat macam ni, Letak kacang je lah. sebab Jar Ikea tu dah ada. Tengoklah, nak letak Marshmallow pon ada. Benda dalam tak cari lagi. TQ tag dah siap. sebab jumpa tq tag dulu. Lepas oder esoknya dapat design, aku buat payment, terus pos. Lajuuuuuu !~


Ade jual Tasbih cantik juga. Sila la terjah IG ni.
FYI aku tak kenal pon dengan owner bisness ni. HAHA. Rajin pulak aku tulis entry kan? Entah, sebab HAPPY. lulz. So kita sharelah untuk semua. gitew. Nanti dah siap, akan ku hapdet pic disini ya.


Sila la terjah dan oder jika berminat


KBAI













5 comments:

Jari Manis said...

luth apo kabo...ni auntie JM :-)

Linda kreatif..mesti hasil nya pun kebabom!

LindaF said...

JMMMMMMMMM ! Luth sihat alhamdulillah.
Lama tak terjah blog JM. hiiihi. KIta add JM kat IG tak approved lagi...mencikk

Aimi Muhamad said...

comel

Aiezza Sue said...

sedapppnya nama baby.wajib scroll. nK tgk baby kt older post ada la gambar luth hrpnya

Aishah Amin said...

samalah.. kita pun lemah dekat barang yang cantik dan murah hehe

Aishah