Nuffnang

Followers

Two Become One

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, September 20, 2011

Congratulation BBF Sister's ( Lisa,Syima,Dylla,Putri )

17 September 2011.

My 1st time attending Blogger Bride Wedding. Excited sangat. Teruja.





Lisa You cantik sangat on your wedding. Suci, Hantaran yang lawa ( DIY kah?) All about your wedding Lovely.dengan bunga ros pink di kepala. Ouh my. dah la gorjes. lagi bertambah cantik di sisi KR ( KR hensem *eh apekah) haha






Syima Syaz you look Stunning ! Perfect wedding for me. Dias cantik, All deco superb * alangkah best if i dapat pelaminan macam u *



Dila, walau jauh, i tak dapat datang. Tapi i suka juga dengan Pelamin Nikah u. All bout your wedding Comel. I loike.


and Lastly, Puteri ( eh pic curi Nora Kerel punya) hehe.
Put awak cantik lah. dengan warna Pink+Purple pelaminan tu.
Saya suka sangat ( walau tak datang) tengok orang update kat BBF wall saje.




Anyway, tahniah dan Selamat Pengantin Baru untuk semua.













I tak sabar nak kahwinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !!!! Muahahaha.




3 comments:

LisaLisut said...

awwww so sweet.. eh takde gmbr bersama korg kah?ala..sobsob..

lawa la pelamin syima(pasrah pelamin buruk haha). pelamin nikah dyl i heart!!!

ye,hntrn saya DIY oleh CAca adik saya hehe

Miss Sorbet Purple said...

Lisa. ade tp kt kamera fira kot. Tahniah tau tau.

UyaRayza said...

seronoknye tgk org kawen2 nie heheh