Nuffnang

Followers

Two Become One

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, September 22, 2011

Biskut Comel

Ingat tak entry saya berkenaan Doorgift Jar comel itu? Sila klik sini
Ada satu benda lagi tak selesai which is ISI DALAM TU. dangggg ~

Mak malas nak stress stress hokey. Mak Okeyyyy je. so memang dalam kepala otak memang dah terfikir nak letak biskut comel2 dalam balang tu. or maybe gula2 warna warni kan?

Total Jar yang saya ade sekarang about 1050. Banyak?
Yup saja beli banyak, incase ade yang retak or pecah. dah tak kuase nak pergi Nilai 3 oiiii.

*btw, last week i pergi Nilai3 sebelum ke Kenduri Lisa Lisut, Jar tu dah jadi RM0.80sen yawww.!
sangat menyakitka hati. hohohoh

Okey apa yang menarik untuk di isi buat tetamu dalam Jar tu.?

Ini hahh !!

Menurut perbualan saya dengan Pak Usop ( bapak saya), I show him a pic of mine dalam Hp ni, sebab amik pic ni masa kat carefour. haha.

Saya cakap kat Abah.



ABAH ! Nak mintak tolong carikan biskut yang ini tau?



Dan ini juga tau !


Atau Ini tau.


This will be last choice ! haha. Suka marshmeallow. Tapi mahal kot. kan?
so mungkin jadi pilihan terakhir la Abah oi.




Dan Abah pon mengangguk tanda paham dan setuju. Wahhh senang kerja. sebab tugas mencari Biskut kat atas ni bagi kat pak Usop. Ngahahaha. Abah kata se-TIN besar di Tesco rm40. If cari di kedai pemborong mungkin boleh dapat lagi murah.


Ok dah excited nih. so perihal doorgift ni kira pejam mata je lah. Malas nak fikir.Cuma Lipstik box tu saya akan bagi buat Kawan-kawan terdekat saja tau. *kedekut*
balance nak simpan sebab nak buat untuk majlis berendoi anak aku nanti *panggg*
and ada dalam 50 Jar for VVIP je yang i letak choc macam Toblerone,Kisses etc.


Okey dah. Im Done.




*ayuhh sambung keje*

14 comments:

cheQmOomOo said...

siyes 80sen???kat kdai mn e? :D

kdai borong sg tangkas da try g???or kat pekan kajang tu ;)

~ NANA ~ said...

dear...biskut yg atas tu kn, i beli kat kedai borong hari tu murah je tau...1 tin biskut besar, rm30 je, berbaloi2...hehe

tp marshmallow mahal :P hihike

LisaLisut said...

oi oi oi.jgn lupa save doorgifts satu for me!!!!
berbaloi babe beli jar and isi benda2 yg u ckp tu,sure ramaiiii org suka okk! :)

Miss Sorbet Purple said...

Cheqmomo : awat jauh sgt ke kajang tuh?? hihi

Nana: katne tu kedai murah tu?

Lisa : Harussss lah. BBF dpt lain. tp pgg kt tgn je tau ;p

Fariza said...

sedapnya :) yummy.

UyaRayza said...

mcm tue nk tobeleron tue ler hehehehe...kelas kau mariaaa heheh

Cik Puan Mimi said...

biskut yg atas tu sedappnyeeee~~
dah lama gler x makan biskut tu.tp mmg sedappp..alahaiii.. sedappp...nk2 lagi nk ujan ni sedap nye linda oi.. *eh over tau aku ni

anaztasias nora aira said...

semua tu ada dekat kedai borong taman melawati, ampang :)

Hidayati Farhan said...

saya nak yg awk kedekut tu *pangg* jugak. hahaha

nak nak nak. mase tu befday saya, hadiah saya kena spesel skek. ekeke

Renee Meow said...

suke biscuit yg cute2 tu.. dulu2 bila makan suke geget part biskut dulu, n then baru ngap yg mula atas.. konon save d best for last la.. haha.. ;p dear try kedai borong kat chow kit tu? i pon xingat la nama cube try tanye nora...

Miss Sorbet Purple said...

Yati : baikk nanti saya bg awak ye

Syima Syaz said...

itu biskut rain drop..
kalau u nak marshmellow borong n murah...i jual!

cikFM said...

linda.. i nak yg toblerone tu yek.. hihi

needs said...

kat mana nk cari jar mcm tu dgn harga murah?tq.