Nuffnang

Followers

Two Become One

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, September 4, 2011

Kad Undangan ke 3- Settled


Fuhhh fuuhh, tarik nafas lega, lepas kad sebelah faizal dah pun siap di beli dan tempah.
Made in Bangkok uolsss. Kau ade??? *pangg*
Tapi takde maknanya, made in bangkok tu kad tu, tapi di beli di sebuah kedai i Kelantan.


Rasanya dalam blog Cik Puan Mimi. dah ade direction to the shop.
Thank You sangat-sangat membantu.

pssstt : Cik Puan Mimi, picture kat bawah ni ambil di blog awak =)

halal kan ye?




Cantik tak? Murah je ni $0.65sen sahaja. Tauke cina tu cakap, kad ni dia ambil dari Bangkok. I think so..


sebab kad yang di bawah ni, melalui blog Secret Garden . Puan dudu kita tu.
Kad tu pon dari Bangkok kan?

* ai kalau feeling2 nak obersi no satu. tak dapat grand pelamin pon takpelah janji kad kawen grand. * yang penting grand keeeee? *pangg* nanti masuk tong jugak kan? sob sob sob.



I heart this one actually, Kene dengan Tema. Tapi apa kan daya, warna hijau sold out. so yang kami beli untuk sebelah Kelantan warna BIRU. betul2 lari tema.




Ehhh haku pedulik hape? Kesah ke ikot-ikot tema nih? *pangg*
ai memang jenis carca marba, semua kaler i nak pick, baru lah colourful gitu. =p


Ouh Tauke kedai tu sangat baik, terus bagi direction ke tempat printing di KB jugak. cost print tak kira berapa piece pun adelah sebanyak $70 sahaja hokey.Murah kan? tak macam kedai yang i print kad sebelum ni. cekik darah, satu-satu dia nak charge. bukan nak bg price betul2. sakit jiwa. ceiitttt.







Kad kahwin/undangan sebelah Faizal settle pun. finally.... eh tapi tang riben tu sape nak pasang?
Me? ouh Nooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!











16 comments:

Adawiyah A.Halim said...

sgt2 cntik...harga best glr..huuuu...

Cik Puan Mimi said...

cantekkk~
its okay linda. xpe curi2 pon.hehe
dulu ingat nk beli yg ni jugak. tapi nk cut budget lagi. amek yg lagi murahh~~

fira. said...

haaa... suke la tu dh settle. hihihi.. kad yg ni pun i nk tau.. tau..

Miss Sorbet Purple said...

Adawiyah : meh le beli, murah je tu. hehe

Mimi : thanks sangat dgn information tu. * hargai*

fira : tamak naaa. i bg yg bronze version punya.. hehe

Khairiyah aka Kerry said...

cantikkkkkkk.kery bukan boleh tgk pink.mulalah meroyan terkinja2.hahaa

nida-razak said...

linda...65 sen min berapa pcs ek?

anaztasias nora aira said...

cantik ! linda, sila pasang riben haahha :)

Miss Sorbet Purple said...

nida: tak kira berapa pc pon. no limit. i beli 200je

Miss Sorbet Purple said...

Noraaa: tq dear ;)

Hunny Kitty said...

ai m ahu! hehehehhe

kAseh Mir'Ha said...

lmnya x sggh kat sni kan. kad kawen tmph mcm 2 ke? rajinnye...

UyaRayza said...

lienda nie dh post kt blog kena l bg uya yg nie heheh..haaa mcm mane tue..

Miss Sorbet Purple said...

Hunny Raden : ye ye i bg nanti

Kaseh Mirha : Yup kad kawen tempah yg ni.and ade lg 2 jenis berlainan. *membazir* gila

Uyaaa : linda bg uya yg lain lah =)

Renee Meow said...

linda..... mane kedai ni ekk?? i pun slalu jer gi kb cos my dad used to work there.. nice gak card nih..murah+nmpak exclusive.. design2 lain nice x?

Miss Sorbet Purple said...

Renee : kedai tu kat area Billion/Renaissance hotel tu. kedai dia kecil je..untie tu kata pilihan lg banyak if direct to bangkok.

mine was $65SEN je tau. hehe.
plus cost for printing cheaper sgt.

Renee Meow said...

oola kat billion jer ker? nanti nak drop by sane lah.. nak gi bangkok xmampu noks.. thanks for sharing dear! :D