Nuffnang

Followers

Two Become One

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 2, 2011

Pelamin by Mahligai Creative

Pengsan! nak pengsan. Pengsan nak Pengsan.
Cantik sangat-sangat ok. boleh?
Siapa ade budget lebih, please lah hire diorang ni. I rasa berbaloi-baloi (tak habis2 haku ni kan)
Babe serious lah Cantik, sangat Creative. sesuai dengan Namanya Mahligai Creative.


Di Pameran Pengantin itu hari, Pakej bermula dari RM2500 untuk Pelamin Rumah dan RM6000 untuk Pelamin Dewan. ( i pon tak sure if itu pakej semasa di pameran sahaja atau boleh guna pakai untuk next year?)
Pelamin Custom bermula dari RM5000.


Ok jomlah cuci mata. Sangat Cantik.
If nak lebih lanjut tengok Pelamin (Mahligai) ynag super gorjes?

Klik Sini Mahligai Creative

atau boleh add mereka di facebook.























*sila telan air liur*



Sangat cantik, I suka, sangattttttt. haha
So if korang masih mencari Pelamin, Please do consider this young team.
I rasa berbaloi.




atau boleh jumpa mereka terus


No 9-1 Jalan Tengku Ampuan Zabedah F
F/9F, Seksyen 9,
Shah Alam,Selangor.
03-55237785 (hotline)










4 comments:

fira. said...

hikhik.. kat gambar no. 2 tu ade org la.. baaa chak!!

Fariza said...

gulpppppppppp. *terus pengsan*
cantiklah.

Miss Sorbet Purple said...

fira : cak cak cak

Fariza : pengsan kan?

Anonymous said...

cantik...bpe eh range price MC?