Nuffnang

Followers

Two Become One

Daisypath Anniversary tickers

Monday, January 23, 2012

Nota Pendek !

Hi people.

GONG XI FA CHAI. buat yang menyambutnya. Serius aku stress dok umah =p

  • Jumaat lepas, dah decide dengan enchik nak balik KB, nak singgah terengganu, nak makan kopok lekor. nak pergi rantau panjang etc.
  • Sabtu kerja half day, budget nak gerak dalam pukul 1,drive, masa tu selalu baca kawan2 update kat FB, info terkini lalu lintas.
  • tiket flight kalau beli time raya, memang tak dapekk ah, harga pon dah lepas return pergi BALI okehhh 
  • last2, semua tu jadi mimpi je, lepas one of hubs fren call cakap dia stuck in a jam about 16 hours??? Oh my, sumpah aku tak nak balik if macam tu, penat perjalanan je buat pe, sampai kb sure tido, pastu jem kat sana pulak? NO WAY !!
  • mujur hubs pon antara 50-50 nak balik or tak.tapi dia suggest nak bawa aku berjalan jugak, since cuti 4 hari kot. demmmm. boleh mati kalau dok umah sesaje. kan?
  • Hari pertama? BURN !
  • Hari ke dua??? BURN !


HARI KE 3???






Jadiklah, dari takde kan? saja back to nature, pergi Sg Gabai. ye sangat ramai umat yang mandi okkk. dengan lutut yg masih terketar2, dek kerana panjat tangga. seriuss aku takmo datang dah.


  • Esok? ok aku nak pengsan dah.... help meeeeeeeeeeee, nak kemana??? arghhh tapi yang best sekarang ni, federal lengang gila okeh ! kbai.








* Cepatla Uya kahwin, nak stay hotel, dan jalan2 kuantan pulak.
















2 comments:

Nurhayati said...

kita sama.. dok umah bohsan.. hahaha.. bontot ni panas.. tak leh dok diam :)

tgk gambar tu menariknyaaa.. lama tak picnic kat waterfall

Miss Sorbet Purple said...

Kak yat : kaaann? bosan kan? nak- nak if cuti panjang..