Nuffnang

Followers

Two Become One

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, September 26, 2012

Pulang dari Jakarta/Bandung




Holla Blogspot.
Damn. banyak benda nak cerita. and errr why ade new layout nih?
15 min aku amik masa nak tengok function yg baru ni.
-______-



The story of Jakarta/Bandung akan bermula malam ni/ *mungkin*
sebab pic dr camera tak transfer lagi.
Its a group trip. dan Insyaallah next year akan ke Puncak dan Anyer.




Later on i sambung pasal Bandung ok.
Ini kali lah, macam baru 1st time pergi. pdahalllllllllllllll?
aku sampai dh nak muntah terbelahak dah menulis pasal bdo/cgk nih.
LOL







Dadaaaa



2 comments: