Nuffnang

Followers

Two Become One

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, September 12, 2012

TQ Dieya



Ini namanya Rezeki =)
Sejak kahwin baru suka kumpul FM (fridge Magnet)
sebab tahu nanti kalau duduk serumah dengan suami, measti ade peti ais sendiri =p
So bile ada peti ais sendiri mesti lah nak hias2 keeeen?
Benda yg cantik di letak mesti lah FM. LOL.
Dah berzaman pergi tempat org bari sibuk oder FM. Kesiannn aku.

Nak jadikan cerita masa sibuk khatam baca entry bloggers Dieya.
Kebetulan dia tgh nak bg Free FM kepada siapa yg cepat.
Harus lah komen cecepat.
Lajuuuuuuuu !!!!




So hasil dari memilih dgn pantas. Rezeki saya dapat ini. =)
Happy.Terima Kasih



Dieya ni suka Travel okkk. *jeles ai*
kalau nak baca entry dia pg Europe? Aberdeen? *banyak nya* Maldives? Istanbul? *hembus nafas* Cape Town? Buenos Aires?
Dubai? Korea?Australia? *fuhhh hembus napas lagi* Melbourne?


Boleh klik sini :


Banyak tips waktu bercuti yg korang boleh dapat =)



Anyway. TQ Dieya. 
next time buat lah giveaway mcm ni lagi. *keee aku je baru perasan*?


























4 comments:

Nurul said...

aku komen first kat blog ko..cpt bagi aku pulak.hahahaha...

aku pun kumpul then simpan sbb tgu fridge sndiri=D

JaJa'Z said...

akak pun dah dapat last week...baru terhegeh2 nak buat entry tu..

Mrs Linda said...

Nurul : aku mn jln2 best mcm org lain =p

dieya said...

glad to know u've safely received it!