Nuffnang

Followers

Two Become One

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, June 21, 2012

Jakarta Bandung

Ini hasilnya. orang kata jangan ajak-ajak ayam. nahhh bukti kalau dah bosan dok Msia (ayat mintak pelempang).


Ye tix ini masih baru mcm goreng pisang panas, baru booking tadi. HAHA.
Kenapa Jakarta? bandung? kerana saya CINTA kan Indonesia (eh?)





Pergi bercuti nanti on September. lepas raya lah, hover tau kalau nak fly esok lusa. Kau ingat laki aku tak keje? Oh dan mungkin boleh la di beli segala stok baju/jubah/maxi/tudung/kaftan all the way dr sana. Untuk penuh kan Kedai alam maya saya tu. hewhewhew.


Pergi nanti berpasangan dengan suami masing2. amboi ramainye bunyi?
Ye saya akan fly dengan Persatuan. Yippieeeee.

Amy Teng dan Uya.


Tak sabar nya !





*Draft entry Oceanpark Hong Kong  tak siap. banyak betul gambo nak kene letak.








Tak sabarnyalahhhhhh =D

2 comments:

Rozita said...

Dah boleh berangan dari sekarang nak shopping apa kat sana Linda..

Mrs Linda said...

Hehe. takde nk shopping ape dah kak. dah kawen. ni pon pergi dah kali ke 5/6 dah ni. saje nk jln2 dgn kawan. kehkeh