Nuffnang

Followers

Two Become One

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, July 4, 2012

Penang 8-10 June



Entry dah basi. 
Baru sekarang nak update. Pergi Penang 8-10 June haritu dengan Uya, Fira, Amy dan suami masing2. Kami stay di TM Resort, Cuti sekolah semua hotel pon full. Semua tempat pon full dan jem T__T
Kami gerak lepas balik kerja dalam jam 8 mlm, lepas mentekedarah bergedil enak + markaroni goreng Amy.
Sedap I tell you.

Perjalanan smooth je, tapi jem jugak. Kami sentisa update pergerakan masing2 since pergi dua kereta. last2 decide jumpa kat Penang bridge je. Senang. lol. Waktu ke penang ni, i and pezal masuk 6 bulan berkahwin. Teruja uolssss. ibarat macam buat alla-ala honeymoon balik and as hadiah 6 bulan.
(remind you, kami memang celebrate by month).

H.A.P.P.Y and again thank you Boo.


Tepat ok Jam 12.08. ehh? tepat ke?
Hubs wish me kat penang bridge. wootttt

Happy 6th month anniversary husband =)

TM resort 
View from our room.

Me n hubs




Bfast kat Jl Argyll, kebetulan Tatie pon ade. dah jadik tempat berkumpul blogger pulak kat sini. kahkah.
Oh lupa nak cakap roti canai kat sini sedap gila.












Kalau cakap pasal penang, i akan ingat makan je lah. lain takde. HAHA.
Enjoy gila makan sup hameed. Ns Kandar line clear, Jeruk, pasembur, Roti Canai ayam, Laksa, Puncak Mutiara ( roti arab dia sedap gila)

Regret tak dapat singgah Sg Dua makan Char kuey teow, mee udang sebab kesuntukkan masa.





Husband singgah HR beli t-shirt. dia je ade hadiah. aku?






Bukit Bendera





Goodbye Penang






*Entry Malas*











3 comments:

cha said...

bestnya teringin nak pegi penang

LisaLisut said...

sumpah xcam lgsg yg fira tu. i mcm trtye2 siapalah minah yg sorg lg ni. cnfuse.hahahahah

err dlm byk2 kedai tu ns kandar line clear aku rs aku xnk pegi lg dh. satu tmpt dia mcm errrr.. dan rs xde la sdp sgt. sdp lg ori kayu nasi kandar di KL hahaha. tp yg argyll tu mcm teringin la plakkkk :D

Mrs Linda said...

Cha : Pergila buat short trip ke?

Lisa : dah kenapa lain muka Fira?